Tag Archives: покроковий рецепт

Чебуреки

Інгредієнти: Тісто: – 200 мл. води – 1 ч.л. не повна солі – 0.5 ч.л. цукру – 1 ст.л. горілки – 2.5 склянки борошна Начинка: – 350 гр. фаршу з цибулею (будь-якого, можна змішаного, у мене яловичина свинина) – сіль, перець мелений, зіра за смаком – 50-75 мл води – рослинна олія для фритюру Приготування: […]

Read More

Бісквітне печиво Савоярді, чи “дамські пальчики” – обов’язковий компонент Тірамісу

Інгредієнти: – 3 яйця – 100 р цукру – 90 г борошна – Сіль – 20 г вершкового масла – 30 г цукрової пудри. Приготування: 1. Для приготування савоярді дуже важливо, щоб тісто було густим і повітряним. У мисці збити білки в міцну піну. 2. Жовтки і 75 г цукру збити в піну. 3. Поступово […]

Read More

Крученики з лісовими грибами в сметанному соусі

Інгредієнти: 6 свинних битків (прибл. по 100 грам) 15 грам сушених грибів (найкраще білих) 400 мл киплячої води 150 мл сметани відмінної якості 50 грам твердого сиру (Російський, Гауда) 1 цибулина, дрібно порізати 6 ст.л. олія 2 ч.л. крохмалю Сіль і чорний свіжозмелений перець за смаком Приготування: 1) Гриби залити 400 мл киплячої води. Залишити […]

Read More

Рис жасмін з овочами та куркою

Інгредієнти: На 5-6 порцій рис жасмін – 400гр куряче філе – 2шт (близько 400гр) печериці – 500г болгарський перець – 1 великий (краще червоний) чилі-перець – 1/2 стручка (або 1/3 ч.л. пластівців сушеного перцю) цибуля ріпчаста – 1 головка кінза – маленький пучок (близько 50гр) імбир – 1ч.л. тертого кореня свіжого сік 1/2 лимона сіль […]

Read More

Салат з яйцем і шинкою

Потрібно: – 400-500 г підкопчені шинки – 4 яйця – 1 солодкий перець – 1 огірок – 1 банка (350 г) консервованої кукурудзи – Невеликий пучок свіжого кропу – майонез – сіль Як готувати: 1. Підготуйте інгредієнти: зваріть яйця круто, помийте болгарський перець, огірок і кріп в холодній воді, злийте воду з кукурудзи. 2. Наріжте […]

Read More

Лимонний пиріг

Інгредієнти: Сметана – 250 г Вершкове масло – 110 г Сода – 1/2 чайної ложки Борошно – 2 склянки Лимон / апельсин – 1,5 шт Цукор – 1 склянка Жовток – 1 шт Цукрова пудра Сметану змішайте з содою. У сметану додайте розтоплене масло, перемішайте до однорідної маси. Поступово почніть додавати борошно невеликими порціями. Всипавши […]

Read More

Домашні чіпси в мікрохвильовці

Інгредієнти: Картопля Сіль і інші приправи Оливкова олія – ​​опціонально Тонко наріжте картоплю. Замочіть або промийте в друшляку, щоб прибрати зайвий крахмал. Тримайте картоплю у воді, поки вода не стане прозорою і чистою. Висушіть між 2 чистими кухонними рушниками. Посипте спеціями. Готуйте чіпси в мікрохвильовці порціями. Поставте в мікрохвильовку на повну потужність на 3 хвилини. […]

Read More

Солодкий літній салат “Соковитий дракон”

Інгредієнти: апельсини – 4-6 штук 50-100 грам ягід (на ваш смак) 1-2 столові ложки цукрової пудри груша – 1 штука ківі – 1 штука банан – 1 штука гранат – 1 штука ваніль, кориця, джем мандарини – 1-2 штуки парасольки, гвоздики невелика гілочка винограду Спосіб приготування: Помити апельсини, зрізати їх верхівки, вийняти акуратно м’якоть, щоб […]

Read More

Солянка

Інгредієнти (на 3 літри): 300 – 500 г яловичини близько п’яти видів різних м’ясних делікатесів загальною вагою близько 300 – 500 гр 150 г цибулі 200 г солоних огірків 4 – 5 ст.л. томатної пасти 3 ст.л. каперсів чорний перець олія лимон зелень маслини або оливки Приготування: Ставимо варити м’ясо. Бульйон для солянки правильний – […]

Read More

Шоколадний торт

Інгредієнти: 110 гр волоських горіхів, 200 гр несолоного вершкового масла, 85 гр гіркого шоколаду, 45 гр какао-порошку, 200 гр цукру-піску, 3 яйця Духовку нагрійте до 175 C. Горіхи підсушіть (на деку) 8-10 хвилин поки вони злегка не обсмажаться. Остудіть і накришить. Температуру знизьте до 165 C. Деко для торта покрийте папером для запікання, а потім […]

Read More